Krill olaj, omega 3, étrendkiegészítő - Krill-olaj.hu

Kategória: Hírek
Vitálvár Kft.

A legfontosabb 5 dolog, amit tudni érdemes a KRILL-Omega3-ról

A legfontosabb 5 dolog, amit tudni érdemes a KRILL-Omega3-ról

 A legfontosabb 5 dolog, amit tudni érdemes a KRILL-Omega3-ról

Krill-Omega3 üveg

  1. A sarki krill egy, a Déli-sark vizeiben élő rákfajta. A sarki krillben a hosszú láncú omega-3 zsírsavak jelentős része foszfolipid formában található meg, amely fokozza a sejtek rugalmasságát, segíti az egészséget támogató, bioaktív anyagok jobb felszívódását és az omega-3 zsírsavak hatékonyabb felhasználását.
  2. A 100% tisztaságú Neptun KRILL-Omega3 halászati bázisa a norvég felségterületként számon tartott Queen Maud Land az antarktiszi jégsapkán. Így a 100% tisztaságú Neptun KRILL-Omega3 a világ legtisztább vizeiből látja el Önt természetes omega-3 zsírsavval.
  3. Tanulmányok kimutatták, hogy a foszfolipidekben kötött omega-3 zsírsavak sokkal kevésbé hajlamosak oxidációra, mint a hagyományos triglicerid formában található omega-3 zsírsavak.
  4. 100% tisztaságú Neptun KRILL-Omega3 természetesen tiszta, bővelkedik a természetes antioxidánsban, az astaxanthinban. Az egészséget támogató, szabadgyök-semlegesítő hatásának köszönhetően az astaxanthin frissen tartja a  100% tisztaságú Neptun KRILL-Omega3-at. Így nincs szükség adalékanyagokra ahhoz, hogy a 100% tisztaságú Neptun KRILL-Omega3 hosszú távon megőrizze stabilitását.
  5. A 100% tisztaságú Neptun KRILL-Omega3 a világ legtisztább vizeiből látja el Önt omega-3 zsírsavval.

Tudományos vizsgálatok fényt derítettek arra, hogy a többszörösen telítetlen zsírsavaknak – így a krill olajban lévő esszenciális omega-3 zsírsavnak – kitüntetett szerepük van egészségünk megőrzésében. Ezek az esszenciális zsírsavak szív- és érvédő hatásúak, jelentős szerepet játszanak az allergiás megbetegedések prevenciójában és az immunvédelemben is. Táplálkozás-élettani szempontból az omega-6 és az omega-3 zsírsavak különös figyelmet érdemelnek. Felmérések alapján szervezetünkbe a szükséges mennyiség töredékét visszük be a táplálékkal, ezért kívánatos az omega-3 zsírsavak bevitelét növelni, és az omega-6, omega-3 zsírsav arányt optimalizálni. A 100% tisztaságú Neptun KRILL-Omega3 különleges minőségű, magas omega-3 zsírsav tartalmú, déli sark tiszta vizeiben élő Krill rák olajából készül. Szemben egyéb omega-3 zsírsavakat tartalmazó készítmények nyersanyagául szolgáló halakkal, a 100% tisztaságú Neptun KRILL-Omega3készítmény alapanyagát szolgáltató déli-sarki krill nagyobb mennyiségben és ideális összetételben halmozza fel a szervezetünk számára nélkülözhetetlen zsírsavat. A 100% tisztaságú Neptun KRILL-Omega3 kiváló minőségét és komplex hatását a krill olaj és a benne lévő asztaxantin együttes hatása biztosítja. Az astaxanthin hosszú távon frissen tartja a készítményt, így nincs szükség egyéb adalékanyagokra stabilitásának megőrzéséhez. Segít a megfelelő mennyiségű és minőségű omega-3 zsírsav pótlásában; s méltó kiegészítője a napi étkezésnek.

Megrendelem!

x

.