Krill olaj, omega 3, étrendkiegészítő - Krill-olaj.hu

Kategória: Alap szöveg
Vitálvár Kft.

Krill Omega3 - Étrend-kiegészítő

Krill Omega3 - Étrend-kiegészítő

beauty coffee 2

beauty coffee 2


mit kapunk

Segíthet a családnak Segíthet családjának elkerülni a gyakori szív- és érrendszeri megbetegedéseket. Hozzájárulhat a koleszterin szint szabájozáshoz Hozzájárulhat ahhoz, hogy szerettei koleszterinje egészséges szinten legyen.
Javíthatja gyrmeke tanulási készségét Javíthatja gyermekei tanulási készségét és teljesítményét. Mérsékelheti az izületi gyulladásokat Mérsékelheti az ízületi gyulladásokat, ezzel könnyítve a rendszeres sportolást.
Megkönnyítheti menstruációs időszakát Megkönnyítheti lánya/felesége menstruációs időszakát (PMS).  Tegyen az egészségest életmódért Krill Omega fogyasztásával Tegyen az egészséges életmódért Krill Omega fogyasztásával: szerezze meg készítményünket!
Önnek sem mindegy, milyen készítményt választ szeretteinek? A nálunk forgalmazott 100% tisztaságú NKO® Krill-Omega3 nem tartalmaz gyengébb bio hasznosulású hal olajat. Természetes astaxanthinnal tartósított, és optimalizált előállítási eljárása megtartja a krill értékeit. Készítményünket megvásárolhatja személyesen vagy a webáruházunkban.

vasarloi tapasztalatok

"A kisfiamnak rendszeresen adok Krill-omega3-at. Főként a félév végén, amikor az iskolában feszített a tempó, és teljesíteni kell a jó jegyekért. a kapszula szedésével gyerekem összeszedettebb és koncentráltabb tud lenni a tanulás során."

Szeged, R. Nóra (38 éves)

 "Egy magazinban olvastam először arról, hogy a hal olaj helyett rák olajból is be lehet szerezni a szervezetnek fontos telítetlen zsírsavat. Engem meggyőzött az érvelés és a saját tapasztalatom, hogy a krill hatékonyabb omega 3 forrás. Másoknak is szívesen ajánlom."

Cegléd, M. Kata (31 éves)

logokA Neptune terméke jelenleg az egyetlen olyan krill olaj a piacon, amelyet a Halal védjeggyel elismert, és ezzel egyidejűleg a „Tenger barátja” címet is megáénak tudhatja, a fenntartható krill halászat jutalmaként. Minden terméküket Kanadában gyártják.

x

.