Krill olaj, omega 3, étrendkiegészítő - Krill-olaj.hu

Kategória: Hírek
Vitálvár Kft.

Omega 3-at a jövő generációjának is!

Omega 3-at a jövő generációjának is!

Omega 3-at a jövő generációjának is!

krill omega3

Kevés más halászati bázis van ​​a világon, ahol a kifogható krill  ilyen kedvező arányban van a biomasszával és ahol a tényleges fogás sokkal alacsonyabb, mint a megengedett. A NEPTUN krill Antarktiszi halászata az egyik legnagyobb fenntartható rendszer a világon. Mivel a tengeri omega-3 zsírsavak közül a krill a legkeresettebb táplálék-kiegészítő, az mindannyiunk felelőssége, hogy forrás fenntartható legyen, így a jövő generációi is élvezzék annak előnyeit.

A NEPTUN krill ellenőrzése alatt tartja az ipart és a fogyasztók számára egyaránt biztosítja a fenntarthatóságot. Ökológiailag  védi a nem célzott fajokat, mert tudja, hogy a környezetünk törékeny egyensúlyát védeni kell.

A NEPTUN krill új generációját képviseli az omega-3 zsírsavaknak. Ez a márka képviseli a leggyorsabban növekvő erőt a krill-olaj kategóriában. Kapszuláinkban a hatóanyag egyedi foszfolipid omega-3 kompozíció megnövelt biológiai hatékonysággal, kiváló tolerálhatóság és egyedi egészségügyi előnyökkel. Nem kell, hogy higgyen nekünk, a tudomány önmagáért beszél.

Megrendelem!

 

x

.