Krill olaj, omega 3, étrendkiegészítő - Krill-olaj.hu

Kategória: Hírek
Vitálvár Kft.

Miért a Neptune Krill Olaj?

Miért a Neptune Krill Olaj?

Miért a Neptune Krill Olaj?

Számtalan oka van annak, amiért érdemes a Neptune Krill-Omega3 rákolajat választani, eláruljuk a legfontosabbakat!

1. Két és félszer jobban hasznosul, mint a halolaj!

Sokan nem tudják, hogy a Neptune Krill-Omega3 elsősorban azért különleges, mert az emberi szervezetben két és félszer hatékonyabban hasznosul, mint a szokásos halolaj.

2. A legjobb krill olaj a piacon!

A Neptune Krill Olaj a cég saját, szabadalmaztatott kivonási eljárásával készül, melynek segítségével, sokkal több bioaktív anyagot nyernek ki a krillből, és maximalizálják a benne található hatóanyagokat. Így az NKO® minősége felülmúlja a többi krill olajét. Astaxanthin tartalma például 7szer nagyobb, mint más krill olajoké. Ráadásul a Neptunk krill olaj a szabadalmaztatott kivonási eljárásnak köszönhetően kevesebb mint  0,001% oldóanyag maradványt tartalmaz más krill termékek 3%-ához képest.

3.Klinikai tanulmányok támasztják alá hatékonyságágát!

A Neptune Krill Olaj jótékony hatását szívre, ízületekre, értelmi képességekre és női egészségre számtalan tanulmány igazolja. Bizonyított, hogy az NKO® javítja az agy végrehajtó funkciójával összefüggésbe hozható tényezőket, elősegíti a normál koleszterin szintek fenntartását, enyhíti a nők premenstruációs tüneteit és már 7 nap elteltével jelentősen rugalmasabbá teszi az ízületeket.

A www.vitalvar.hu-n részletesen is megtalálod az NKO® jótékony hatását alátámasztó kutatások eredményeit.

x

.