Krill olaj, omega 3, étrendkiegészítő - Krill-olaj.hu

Kategória: Hírek
Vitálvár Kft.

Krill-olaj az egészségért

Krill-olaj az egészségért

Az NKO® Krill-olaj jótékony hatásai

A Krill rákok a Déli-sark tiszta vizeiben élő élőlények, és az olajukból előállított készítmények számos kedvező élettani hatással rendelkeznek, melyeknek köszönhetően a hatóanyagok könnyedén felszívódnak a bélben, így biológiailag hatékonyabbak. Az NKO® rákolaj a szervezetünk számára szükséges nagy mennyiségű Omega3 zsírsavat és az egyik legerősebb antioxidánst, az Astaxanthint tartalmazza. Ezek együttes hatásának köszönhetőek kiváló megoldás bizonyos egészségügyi problémákra, valamint hatékonyan gyógyíthatóak a kialakult betegségek, melyek napjainkban nagy tömegeket érintenek.

•             Érelmeszesedés: Az NKO® Krill-olaj összetevői megelőzik az érelmeszesedés kialakulását, csökkentik a gyulladásokat, és trombocita aggregáció gátló hatással rendelkeznek.

•             Szív- és érrendszeri problémák: Csökkenti a vérnyomást és a hirtelen szívinfarktus esélyét, hatékony a szívritmuszavarral szemben.

•             Memória, koncentrációs képesség, szellemi egészség: Kutatások bizonyítják, hogy jótékony hatást gyakorol az NKO® Krill-olaj fogyasztása a memóriára, a munkabeli szellemi teljesítőképességre és általános jó közérzetet biztosít.

•             Immunrendszer: Gyorsítja az immunrendszer működését és válaszreakcióit.

•             Terhesség: Az alkotóelemeknek köszönhetően jótékony hatásait a magzatra is kifejti.

•             Bőr: Rugalmassá teszi a bőrt, égési sérüléseket, napkárokat, ekcémát, és egyéb bőr problémákat hatékonyan orvosol.

•             Számos egyéb kedvező egészségügyi hatással rendelkezik az NKO® Krill-olaj.

Válassza a minőséget!

A Vitálvár Kft. minőségi étrend-kiegészítője, az NKO® Krill Omega3, a mindennapok során elengedhetetlen hatóanyagainak köszönhetően biztosítja egészségünk megőrzését és elősegíti a gyógyulási folyamatokat. Bővebb tájékoztatásért tekintse meg a www.krill-olaj.hu weboldalunkat, valamint keressen minket bizalommal a 0620/343-0300-ás és a 0620/983-47-34-es telefonszámokon, valamint az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen és mindenben állunk rendelkezésére!

* NKO® =Neptun Krill, szabadalmaztatott eljárással kivont, minőségi krill-olaj előállító

 

Forrás:

http://eletvitel.hu/krill-olaj-az-egeszsegert/

x

.