Krill olaj, omega 3, étrendkiegészítő - Krill-olaj.hu

Kategória: Hírek
Vitálvár Kft.

Hatékonyan a koleszterin szint csökkentéséért az NKO® Krill-olajjal

Hatékonyan a koleszterin szint csökkentéséért az NKO® Krill-olajjal

Hatékonyan a koleszterin szint csökkentéséért az NKO® Krill-olaj segítségével

A magas koleszterin szint sajnos napjainkban már szinte népbetegségnek számít. Ennek számos oka lehet, de leginkább a mozgásszegény életmód és az egészségtelen táplálkozás áll a háttérben. A koleszterin szint magasságát nem lehet pusztán testalkat alapján kikövetkeztetni, hiszen nem csupán az elhízott embereket érinti.

A koleszterin olyan zsírfajta, ami minden állati eredetű élelmiszerben megtalálható. A szervezetünk számára káros fajták közé tartoznak az LDL koleszterinek, melyek eltömítik és beszűkítik az ereket, számos veszélyes szív-és érrendszeri megbetegedés veszélyét fokozva ezzel.

Azonban kiegyensúlyozott táplálkozással és egy kis természetes segítséggel helyreállíthatjuk az egyensúlyt. Próbálja ki Ön is az NKO® Krill-olaj csodálatos hatású készítményét, mely Omega 3 zsírsavakat is tartalmaz és hatékony fegyver a magas koleszterin szint ellen!

Tekintse meg webáruházunk kínálatát és rendeljen NKO® Krill-olajat, valamint termékeinkkel kapcsolatban felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

www.vitalvar.hu

x

.