Krill olaj, omega 3, étrendkiegészítő - Krill-olaj.hu

Kategória: Hírek
Vitálvár Kft.

Gyermekeink tanulási képességeinek hatékony serkentése

Gyermekeink tanulási képességeinek hatékony serkentése

Gyermekeink tanulási képességeinek hatékony serkentése

A NKO® Krill olaj bizonyítottan az egyik legjelentősebb beviteli forrása az Omega3 zsírsavaknak, amely kiemelkedően fontos szervezetünk és agyi funkcióink működéséhez, ennek köszönhetően napjainkban egyre több kutatás irányul az Omega3 zsírsavak jótékony hatásaira és az ajánlott fogyasztásra.


Az Omega3 zsírsavak napi bevitel már gyermekkortól kezdve kiemelten ajánlott, hiszen a megfelelő agyi fejlődésükhöz és memóriájuk, valamint koncentrációs képességük növeléséhez elengedhetetlen. A zsírsavak meghatározó szerepet játszanak az idegsejtek között lejátszódó kommunikációs folyamatokban, melynek következtében a tanulási mechanizmusok esetében elengedhetetlen, valamint célravezető ennek optimális fejlődését már egészen fiatal gyermekkortól támogatni. Az idegsejtek közötti kommunikáció jelentős hatást gyakorol az értelmi és kommunikációs képességekre, és manapság számtalan kutatás támasztja alá, hogy az intelligencia fejlődésében meghatározóak lehetnek a NKO® Krill olajban található Omega3 zsírsavak.
Gondoskodjon gyermeke megfelelő napi Omega3 beviteléről és ezzel biztosítsa a szükséges feltételeket az agyi fejlődéshez, amelyhez válassza a NKO® Krill-olajat! Tekintse meg weboldalunk bővebb tájékoztatóját, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

A Krill-Omega3 az Öné lehet ide kattintva:

https://www.vitalvar.hu/osszes-termek/krill-omega3-vitakrill-60db-100-tisztasagu-asztaxantin-tar-detail#.VGCAc2c0_cs

x

.