Krill olaj, omega 3, étrendkiegészítő - Krill-olaj.hu

Kategória: Hírek
Vitálvár Kft.

Az Omega3 zsírsavak kedvező élettani hatásai

Az Omega3 zsírsavak kedvező élettani hatásai

Az Omega3 zsírsavak kedvező élettani hatásai

Napjainkban sajnos egyre többen küzdenek különböző egészségügyi problémákkal, melyek nagy része sokszor a helytelen életmódból és a létfontosságú tápanyagok bevitelének hiányából fakad. Az Omega3 zsírsavak kiemelten fontosak egészségünk megóvása érdekében, hiszen a szervezetünk nem képes előállítani, ezért a megfelelő táplálkozással és táplálék kiegészítőkkel kell pótolni ezeket.

Az Omega3 kedvező hatásai:

  • Terhesség során elősegíti a magzat egészséges fejlődését, hozzájárul a megfelelő szellemi fejlődéshez és a látás kialakulásában is szerepe van, valamint csökkenti a koraszülések esélyét. A gyermek szempontjából 14 éves korig kiemelten fontos a megfelelő bevitel, mivel ezen időszak alatt fejlődik az agy a legnagyobb mértékben.
  • A szív- és érrendszeri megbetegedések esélyét csökkenti.
  • Az idegrendszer és a sejthártyák építésében nagy szerepet játszik. A stresszhelyzetek és konfliktusok kezelésében jótékony hatást fejt ki.
  • Csökkenti a depressziót, javul a problémamegoldó képesség, a kommunikációs képesség, stb.
  • Jótékony hatást gyakorol ízületei problémákra gyulladáscsökkentő tulajdonságának köszönhetően.

A Krill Omega3 készítmény komplex hatást nyújt minden tekintetben, amely segít a kiegyensúlyozott és egészséges életmód kialakításában és megtartásában. A Krill Omega3 készítményt megvásárolhatod webáruházunkban: www.vitalvar.hu

További információkért látogasson el Tudástárunkba, vagy keressen minket Elérhetőségeinken.

x

.