Krill olaj, omega 3, étrendkiegészítő - Krill-olaj.hu

Kategória: Hírek
Vitálvár Kft.

Az a krill olaj, ami a legjobbak összefogásából született

Az a krill olaj, ami a legjobbak összefogásából született

Az a krill olaj, ami a legjobbak összefogásából született

Krill Omega3

A nálunk forgalmazott Krill-Omega3 kapszula 100% tisztaságú Neptun krill olajból készül. Termékünk gyártója történelmi lépésre szánta el magát, és együttműködésre lépett más nagy piaci szereplőkkel. Fontosnak tartjuk, hogy beszámoljunk erről a hírről.

A Neptun krill olaj gyártója a Neptun Technologies hosszas tárgyalás után sikeresen megállapodott az Olympic Seafooddal és a vele kapcsolatban álló Rimfrosttal. A krillből készült termékek piacán óriási hírnek számító bejelentést a cégek nemrég közölték a sajtó hivatalos szerveivel.

Az együttműködés engedélyezi az Olympic Seafood leányvállalatai és partnerei számára a krillből készült termékek világ szerte megvalósuló értékesítését. A megállapodással a Neptun Technologies teljes mértékig kiáll az Olympic Seafood leányvállalatai és partnerei mellett, azzal, hogy jogilag is megengedi nekik a piacra kerülést, és a további fejlődést.

Az összefogás hírét a krill piac legnagyobb szereplői így kommentálták:

„Lelkesen várjuk az együttműködést a Neptunnal, hogy tovább építhessük az iparágat és nőhessen a krill olaj piac, profitot hozva mindannyiunk számára” – mondta az Olympic Seafood vezérigazgatója. „Nagyon fontos nekünk a most létrejött megállapodás, mellyel egy átfogó fogyasztói keresletet támogathatunk.”

„Egymás támogatásával megerősödhetünk. Várjuk az együttműködést új stratégiai partnereinkkel. Hiszen célunk a krill piac tisztességes üzletpolitikával való fejlesztése. Számunkra fontos a tudomány és etikai szabályainak szigorúan betartása.” –mondták a NeptunTechnologies igazgatói.

„A forgalmazási jog és a termék védelem bármely iparágban nagyon fontos, különösen a piac legnagyobb játékosainak” – mondta a Rimfrost USA igazgatója.” A most kötött megállapodásunk a Neptunnal megengedi, hogy krill termékeket árusítsuk az Egyesült államokban, és más piacokon.”

Az Olympic Seafood és a Neptun Technologie együttműködése kiváló szereplőket egyesített a krill piacán. Az Olympic Seafood fogyasztóik ellátására kizárólag minőségi beszerzést folytat. Vezető márkája, a Rimfrost Krill Collection termékei a következőket tartalmazzák: déli sarkvidéki krill húsa, az abból készült por és olaj.

Az Olympic Seafood méltán büszke a hajóira, melyek a Déli sarkvidéken halásznak krillre. A flotta a fenntartható környezet érdekében kevés káros anyagok kibocsátásara, alacsonyabb energiahasználatra törekszik. A hajók sajátos technológiájuknak köszönhetően minimálisra csökkentik a halászat okozta állomány csökkenést, ezzel óvva a természetes és felbecsülhetetlen krillt. A hajók megkapták a Friend of the Sea címet, ami száz százalékban garantálja a nyomon követhetőségüket.

Megrendelem a Krill Omega3 kapszulát!

 

x

.