Krill olaj, omega 3, étrendkiegészítő - Krill-olaj.hu

Kategória: Hírek
Vitálvár Kft.

Anti Alzheimer étrend

Anti Alzheimer étrend

Anti Alzheimer étrend

Minél több az omega-3 zsírsav az étrendünkben, annál kisebb a vérben annak a fehérjének a mennyisége, ami az Alzheimer-kórhoz köthető.

A kutatásban 10 tápanyagot ellenőriztek a vérben több, mint 1200 idősnél 65 év felett (egyikük sem szenvedett demenciától).

Egy évvel később a résztvevők vérét letesztelték beta-amyloid-ra (fehérje, ami az Alzheimer-hez köthető). A kutatók továbbá megvizsgálták a vért más összetevők szintjére nézve is.

Az eredmény az lett, hogy minél több, az omega-3 zsírsav a személy étrendjében, annál alacsonyabb a beta-amyloid szint a vérben. A kutatók szerint napi 1 gramm omega-3 képes 20-30%-kal csökkenteni a beta-amyloid szintet. Más tápanyag nem volt köthető a beta-amyloidhoz.

A Krill-Omega3 kapszulás étrend kiegészítő páratlan és természetes zsírsav forrás. A készítmény krill olajat tartalmaz. A krill egy, a Déli sark vizeiben élő rákfajta. Ezek az állatok DHA és EPA zsírsavakat halmoznak fel a szerveztükben, és fontos foszfolipidekhez kötik. A Krill-Omega3 olaj tartósítószer nélkül látja el Önt és családját vízben oldódó telítetlen zsírsavakkal, egyenesen a világ legtisztább vizeiből.

Készítményünket megrendelheti webáruházunkban: www.vitalvar.hu

 

x

.