Krill olaj, omega 3, étrendkiegészítő - Krill-olaj.hu

Kategória: Hírek
Vitálvár Kft.

A NKO® krill olaj jótékony hatásai szervezetünkre

A NKO® krill olaj jótékony hatásai szervezetünkre

A NKO® krill olaj jótékony hatásai szervezetünkre

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző étrend-kiegészítők, vitaminok. A NKO® krill olaj a legújabb és legígéretesebb felfedezés, hiszen jóval magasabb Omega-3 zsírsav tartalommal rendelkezik, mint a halolajak. A NKO® krill olajat egy különleges antarktiszi rákfajta halászásával nyerik, és számos jótékony hatást gyakorol szervezetünkre.

A rákolaj rendkívül jó hatással van a szív- és érrendszeri betegségekre, erősítheti a szívet és az immunrendszert. Csökkentheti az izom- és ízületi fájdalmak hatását, valamint a különböző gyulladásokat szerveztünkben. A NKO® krill olaj helyreállíthatja a vércukorszintet, javíthat a vérkeringésen, illetve akár elkerülhetjük vele a szívrohamot, a magas vérnyomást. Magzati korban a NKO® krill olaj jó hatással lehet az agy és a szem fejlődésére, a magzat egészséges növekedésére.

Ha Ön is szeretne egészségesebben élni és óvni szervezetét és szívét a stresszes életmód negatív hatásaitól, válassza a NKO® krill olajat, mint étrend-kiegészítőt! Kérdéseivel forduljon bátran hozzánk (tel.: 06203430300)!

 

x

.